Kerst 2018

21-12-2018

De kerstviering op beide locaties was donderdag 20 december een groot succes.

Bongerd

Op de locatie Bongerd werd begonnen met het zingen van liedjes. Dit jaar voor het eerst onder leiding van juf Daniëlle, de logopediste. Met haar viool begeleidde ze de kinderen.

Na deze muzikale voorstelling gingen de kinderen naar hun klas en genoten van een heerlijke maaltijd. De ouders konden naar de mediatheek gaan en kregen daar ook een heerlijke maaltijd. Het was een gezellige geslaagde avond voor iedereen. Als laatste kon iedereen op de kerstmarkt nog spulletjes kopen, de opbrengst komt ten goede aan Jantje Beton.

Alle hulpouders hartelijk dank voor het verzorgen van deze fijne avond.

Roerdomplaan

Na het heerlijke kerstdiner was er in de aula de kerstmarkt, gevolgd door de loterij. Er waren enorm veel lootjes verkocht en iedereen wachtte in spanning af. Er waren veel winnaars die met een mooie prijs naar huis zijn gegaan. Het was gezellig druk!

De loterij heeft € 313,- opgebracht.

Hele fijne dagen voor iedereen en tot in 2019!