Zumba voor groot en klein

21-01-2019

Op de locatie Bongerd is een wel heel leuke activiteit gestart: Zumba voor ouders met hun kind(-eren) . Vandaag was de tweede keer. Een heel aantal moeders en kids dansten o.l.v. een professionele zumbalerares. Gaat uw kind op de locatie Bongerd naar school dan kunt u nog 1x meedoen. Volgende week is de laatste les van deze activiteit. Ieder is van harte welkom (er danst ook een oma mee met haar kleinkind). In de pauze wordt een gezond hapje/drankje verstrekt.

Kent u de Klim-Op Ouder Stuurgroep al? Deze groep wil de ouders van de kinderen op de 'scholen' in het gebouw Bongerd 8 de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten en samen plannen te maken voor leuke, belangrijke, leerzame, gezellige zaken die hen en hun kinderen ten goede komen. Een groep voor en door ouders dus!